Compromís - Politics

Opinion Rafa Carrió (Compromís): «About memory, shame and other things you lose»

November 11 from 2016 - 14: 50

Un quart de segle governant en la Generalitat i dues legislatures a Dénia produeixen com a efectes molt poca memòria i altes dosis de demagògia. Almenys és el que sembla que pateixen alguns regidors del Partit Popular, els quals transiten entre l’oblit i el desvergonyiment cada vegada que es pronuncien. Jo, personalment, després de llegir l’article en matèria d’Educació de la regidora del PP, Pepa Sivera, no puc evitar pensar que el que els caracteritza com a oposició és, més bé, la falta de vergonya.

Cap Geperut is not Veu gepa or cap banyut banyes them. I is that després d'anys sense fer res pel món educatiu, pretenen ara qüestionar the treball that s'està Fent des Govern the canvi, which has s notebook PC to terme més polítiques socials i have destinat atenció to Educació durant més aquests 18 mesos 7 anys popular Govern. Alguns dels exemples are:

Què ha fet el PP tots aquests anys? No sols s’ha encarregat de crear i perpetuar situacions de precarietat, de retallar en Educació, de deixar una lamentable herència, sinó que a més ens acusen de «mantenir als xiquets en barracons al col•legi de la Xara, mirant al cel i esperant un milacre». Li diu el mort al degollat, qui t’ha fet eixe forat? No tenen vergonya ni la coneixen!

The balafiament dels públics resources overruns els i la publicitat enganyosa dels Camps i Fabra Governs deixat the Generalitat have little Capacitat amb per a realitzar inversions. Per parlar de l'infrafinançament not the marginació that patim i i heme patit des Central Government. But the mancança malgrat resources, estem l'Educació demostrant that is one of them nostres prioritats: Xarxa de Llibres, Augment les places dels professors, the ratio disminució, aules xiquets of 2 anys, Augment Partides them, or ELIMINATION progressiva dels barracons, between altres. Pot dir the PP mateix quant to prioritats? No pot, but ho dira. Perquè not tenen vergonya!

Que bé que ens vindrien els 1.000 milions en sobrecostos que la Conselleria popular es va gastar amb CIEGSA per a les obres dels col·legis projectats, col·legis que, per cert, no es van construir i es van substituir per barracons «provisionals» amb un cost de més de 50 milions d’euros. Que bé ens vindrien eixos diners per a millorar l’espectre educatiu si no hagueren estat jugant amb el futur dels xiquets. Quina poca vergonya!

Ja li dir vaig a ocasió to Sivera senyora not volia perdre the temps discutint each vegada that the PP fer li apeteix demagogy. First, perquè Not the estil meu (i ho vull not follow a futur), i segon perquè ESTIC ocupat treballant. També vaig li dir que l'educació Prou ​​is a serious issue i Important com create social alarm per mentires amb or veritats Mitges.

I am a supporter of communicating, consulting, negotiating and compcuting the contributions that come up and helping us to treballar per people. Per això estem ací, tant govern com oposició. Així that, jo li demane to the PP that critique constructively, began to act amb coherència i col·labore in the creation of benestar per als veïns, and not in the creation of fear. Perquè, per damunt de tot, grew soles tea dret to criticize which tea you win to millorar.

Amb bravery, i amb a somriure. Molta Salut!

Rafael Carrió Company
Deputy Mayor
Regidor de Cultura i Educació

See 2 comments
This page is an optimized version for mobile devices. See original version.
Exit mobile version