Companies - Society

Emilio Sentí says goodbye to the presidency of Jovempa with a letter to its affiliates

07 December 2015 - 00: 00

It is necessary for you to declare the President of Jovempa Marina Alta, from which I have the pleasure of being responsible for 22 mesos. Ho he fet ben accompannyat, d'a great team of people. Hem shared in the joint ambiences in the temples of our life that I decided to dedicate to the Association of the Joves Empresaris. Hem conegut moltes private institutions and public organizations, el ajuntaments i la seua gestió publica, hem parlat amb la Justícia i fins i tot amb Hisenda, amb els col • lectius, associacions, cooperatives, mitjans de comunicació, hem participat en debat, ponències i reunions Always try to look for eixa Person who is always darrere of eixes sigles or intangible logotips and moltes vegades separadors. Per sort hi they have people who feel the teu costat i et parlen of you, because they know that you share the mateix espai i moment (quina meravellosa casualitat). These last are the ones that have really given value to the temps and efforts that he dedicated to that project to unify.

Hem parlat amb molts Empresaris (dels que ni fumen puro ni van en xofer) dels que s’alcen a les 6 del mati agafen la ferramenta i es papen 10 hores diàries treballant per viure dignament i son bona gent.. Empresaris en majúscules, d’èxit o no, que sempre estan pendents de com va tot, i que no descansen ni diumenges, no peguen ull per vorer com reestructurar-se, reinventar-se per no perdre un lloc de treball, una família, ufffff és molt dur.

Funcionaris que es deixen la pell per nosaltres, que entenen el sistema e intenten facilitar-lo sense èxit, professionals excel•lents atrapats dins d’un sistema estèril d’idees, d’il·lusions verdaderes i sense rumb. Comerciants, científics, advocats, notaris, obrers, tècnics, artistes, músics…persones que ja no saben com trobar un lloc en aquest fracàs social, crisis de valors, que desgraciadament estem vivint. Periodistes que escriuen el que veuen i d’altres que escriuen el que els interessa…Polítics dels que volen i no poden i dels que poden i no volen. Esperem haver aportat un poc de llum a algun d’ells. Això ens reconfortaria.

Hem visitat les Valls, de la Vall del Pop fins a Gallinera, de Segaria al Barranc de l’Infern i d’allí a Ebo i Alcalà. De la mar blava de Marina Ibars, als blancs de Sorolla passant per el marrons de Ruano Llopis, i gaudint del color de Miguel Vaquer…el port de Denia, les Rotes, Cova Tallada, Cap Negre, Portet, Montanyar, l’Arenal, Cap Prim, cap de la Nau, l’illa del Descobridor, Grandella, Moraitg, morro de Moraira, el Penyò d’Ifach…senzillament espais fantàstics. I també per suposat hem gaudit d’eixa gastronomia pel camí, Ca Morell, Casa Pepa, allà al Collado amb eixa fideuà de Pato, Sa a la l’Escoleta, l’arròs al forn de la meva sogra…sublim.

Però el que mes ens ha omplit, sense dubte, ha sigut conèixer a les persones; gràcies a tots. Ens emportem molts bons amics i amb ganes de mes: Persona, Cultura, Comarca, i Empresa…un punt de vista local amb visió global. Fins avui, tenim això. Deu dies queden per concloure i es un bon moment per mirar un poc enrere, sols un poc, i valorar. Ens veurem per el camí. Adeu! i Salut! Molta Salut!

Leave a comment
This page is an optimized version for mobile devices. See original version.
Exit mobile version