Dénia.com
Search

A villa by GV Arquitecnia that makes the most of its privileged location: the views, the light and the climate

16 July 2020 - 11: 23

The architecture studio GV Arquitecnia presents its recently built project in Altea: an incredible villa that adapts to the plot and optimizes all the riches of the environment, always thinking of the comfort of the inhabitants. Find out!

Many very attractive outdoor spaces have been designed to make the most of the good weather throughout the day and throughout the year. Next to the pool, there is a large shaded outdoor area, generated thanks to the interposition of volumes: everything is absolutely designed so that the volume of the house itself shades in summer and protects from rain in winter.

The interior is very bright due to the large windows and panoramic windows, which also allow you to be connected from within with the wonderful views. In this house everything flows: the clarity of the colors, the clean lines and the timeless design, to live in a harmonious place without stridency. The protagonist is natural light and the incredible surroundings of Altea, nothing more is needed.

One of the most outstanding spaces is the living-dining room, with the pool on one side and the mountain on the other, integrating these two elements into everyday life. The bedrooms, located on the first floor, are very spacious, with large bathrooms and private terraces.

Do you like this design and its philosophy? GV Arquitecnia is currently carrying out projects in the provinces of Valencia and Alicante, which always stand out for their location and for the integration of the environment and good architecture. If you need them, they are on Calle Ramón y Cajal, 5. And they attend you on the phone 609 614 132.

Leave your comments

    36.063
    4.206
    10.137
    2.040
    We use our own and third party cookies to offer you personalized advertising and collect statistical data. If you continue browsing we consider that you accept our Cookies policy.